Alkotox -
Mondj «nemet» az alkoholfüggőségnek
990 РУБ. Régi ár 1980 РУБ.

Alkotox – új hatékony szer az alkoholizmus elleni harchoz

 • Csökkenti az alkoholhoz való vonzódást
 • Nyugtatóan hat az idegrendszerre
 • Javít a mentális álllapoton
 • Jótékonyan hat a májra
 • Eltávolítja a toxikus anyagokat a szervezetből
Az Alkotox – hatékony szer, amely eltávolítja a toxikus anyagokat a Kerti kakukkfű kivonat és Ezerjófű kivona az alkoholhoz való vonzódást. A borostyánsav és a gumiarábikum az Alkotox összetevőiként elősegítik a toxikus anyagok kiürülését a szervezetből az alkoholos italok fogyasztását követően, és immunerősítő hatással bírnak.
Az Alkotox
magas aktivitású komponensekből álló komplex

Kerti kakukkfű kivonat

Mely elősegíti a toxikus anyagok kiürülését a szervezetből és az emésztőrendszer munkájának normalizálását


Ezerjófű kivonat

Csökkenti az alkohol iránti vonzalmat, májvédő és méregtelenítő hatással bír


Máriatövis kivonat

Nyugtatólag hat az idegrendszerre, elősegíti az alkoholmérgezésből való felgyógyulást és segít a másnaposság eltüntetésében.

Kudzu gyökér kivonat

Csökkenti az alkohol mérgező hatását, megszünteti a másnaposságot, javítja a szívműködést

Borsmenta kivonat

Hozzájárul a mentális állapot javulásához, csökkenti az alkohol iránti vonzalmat

Alkotox Gyakorlatban is kipróbált
Egy 2015-ben megrendezett felmérésben 1000 alkoholfüggő önkéntes vett részt, akik 1 hónapon át, naponta 2 adag italt fogyasztottak.
A felmérés eredményeként a kutatásban részt vevők 75%-a jelezte, hogy csökkent az alkohol iránti vonzalmuk és javult az egészségük állapota, 25%-uk pedig teljesen abbahagyta az ivást. A vizsgálatok eredményeként ki lehet emelni a máj, a szív- és érrendszer és az idegrendszer állapotának jelentős javulását.
Az ital hatásosnak bizonyult az önkéntesek 100 %-ának esetében, függetlenül az alkoholfüggőség súlyosságától és időtartamától.
 • Nem tartottam magam úgy alkoholistának, de szerettem inni. De minél tovább ittam, annál többször vettem észre, hogy egyre erősebbé válik a másnaposság, elkezdett fájni a májam, na meg egyre erősebben vonzódtam az alkoholhoz. Ekkor döntöttem úgy, hogy itt az ideje abbahagyni az ivást. Ahogy el kezdtem inni az «Alkotox-t», egyből jobban kezdtem el érezni magam, egy hét múlva pedig eltűnt az alkohol iránti vonzalmam, most pedig egyáltalán nem iszom!
  Zoltán, 40 éves
 • Korábban a férjem nem túl gyakran ivott, de idővel ez átcsapott függőségbe. De a férjem tagadta, nem akarta beismerni, hogy beteg. Barátnőm ajánlotta az Alkotox-et, hogy próbáljam ki a férjem alkoholizmusa elleni harcban. Elkezdtem hozzákeverni az Alkotox-et az italába, szerencsére az Alkotox kiszerelése – íze és íze lehetővé tette, hogy észrevétlenül csináljam ezt. Valamivel később a férjem alkohol iránti vonzalma eltűnt.
  Barbara, 53 éves
 • Nálam az édesapámnak volt nagyon erős alkoholfüggősége, nem egyszer egy-egy mulatsága után orvosi segítség kellett, hogy azok glükóz segítségével hozzák őt vissza normális állapotba. Édesanyámmal megrendeltük az Alkotox-et, és észrevétlenül kezdtük el adagolni azt az italába. Már három hónap telt el, hogy apám egyáltalán nem iszik, de ennek az okát csak én meg anyám tudja. Ha nálad is fennáll ez a szörnyű probléma a családban, használd az Alkotox-et!
  István, 35 éves
Addiktológusok ajánlják
az Alkotox-et
”Az Alkotox-et minden betegemnek ajánlom – annak is aki iszákos, meg annak is aki csak keveset iszik, de teljesen le akar szokni. A szer nem csak megszabadít az alkohol iránti pszichés vonzalomtól, de helyreállítja a szervezetet, pozitív hatást gyakorol a májra, szívre, vesékre és az idegrendszerre is. A szer széleskörű hatása segít a pácienseimnek abbahagyni az ivást és gyorsan visszatérni a teljes értékű élethez.”
Dr. Szabó Péter, addiktológus főorvos
-50%
kedvezmény
990 руб. Régi ár 1980 РУБ.

idő maradt az akció végéig